Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek a weboldalon. Köszönöm, hogy belátogattál a birtokomra. Gerry

A harmadik - Daniel Silva

GondolatokDecemberben megvettem egy általam eddig nem ismert író nyolc könyvét.
Valamikor ez év májusában érkeztem el a sorozathoz, elötte Stephen King és más nyalánkságok voltak müsoron.
Miután a New York Times bestsellerlistáján a legnépszerübb szerzö, így érdekelt, miröl és hogy ír.
Eddig megjelent politikai-akció-krimi regényei magyarul:


1. A Moszad ügynöke
2. A Moszad ügynöke a Vatikánban
3. A Moszad ügynöke és az oligarcha
4. A Moszad ügynöke Moszkvában
5. A Moszad ügynöke és a Rembrant-ügy
6. A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám
7. A Moszad ügynöke és a Caravaggio
8. A Moszad ügynöke és az angol lány

Elözetes információk szerint meg fog jelenni még két kötet ami várhatóan ennek a sorozatnak folytatása, de az eddigi történetek külön-külön vagy együtt egy egységes történetet alkotnak. Felesége az NBC tudósítója, Jamie Gangel. Washingtonban élnek két gyerekük van, Lily és Nicholas.
2009-ben beválasztották az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumának Tudományos Tanácsába.


Daniel Silva

Weboldala: http://www.danielsilvabooks.com


Elolvastam az összes megvásárolt könyvet. Fordulatos, izgalmas, összefogott történetek, logikus felépítéssel és olvasmányos stílusban. Nem hiszem, hogy irodalmi nobelcsontot érdemelnének a történetek - de nem is kizárt, miután írójának hovatartozása és elkötelezettsége teljesen egyértelmü.

Elöször arra gondoltam, hogy új hírkategóriát készítek, "Könyvajánló" meghatározással, de rövid tanakodás után (persze vitatkoztam magammal, majd brilliáns, éles logikájú érveléssel meg is gyöztem magamat az igazamról) eldöntöttem, hogy maradok a "Gondolatok" kategória besorolásnál. Tény, hogy azt javaslom mindenkinek, olvassa el ezeket a könyveket, de nem azért mert jók és olvasmányosak, hanem az okból, mert az összes könyv cselekményén keresztülérö alapgondolat - véleményem szerint - átfogóan és tökéletesen képes megértetni velünk a zsidó hozzáállást ebben a mai világban.

A történeteknek két fõ célja van:
- Az egyik, a zsidó mentalitás "etikai" elfogadtatása a világ szemében.
- A másik - egyszerü, jól müködö agymosás ami nemcsak önvédelem de támadás minden velük egyet nem értö, ellenük felszólaló személy ellen.

Tanulság?
- Az író szemszögébõl - a zsidó népet, Izraelt, zsidó vallást vagy személyt ért inzultus következményeként a szemet-szemért jogos használata, és annak következmények nélküli elfogadtatása.
- Az én nézõpontomból - egy jól felépített, - részleges igazságokat felhasználó és pont ezért szinte logikailag megtámadhatatlan - nagy hatásfokú agymosás ráerõszakolása az olvasóra.
Feltételezem, hogy a világ összes kiadója amelyik Silva könyveket terjeszt a nemzetközi zsidó média kezében van. (Hol másutt!) Magyarországon az ULPIUS-HÁZ terjesztette (amelyik ez év márciusban csõdeljárást kért maga ellen)
............................................................

Tegyünk itt egy kis kitérõt!: Az Ulpius Ház 2013-ban 1,5 milliárd Forint értékben forgalmazott könyveket, az adózott nyereség több mint százmillió forint volt. Ugyanebben az idöben a cég 400 milliós saját tökéje mellett már több mint egymilliád tartozást halmozott fel. egy részröl több százmillió forintos hiteltartozás más részröl hatszázmilliót meghaladó a szerzõi, szállítói és bérleti díjakból felhalmozott adósság. 15 hónappal késöbb(!) ... A piacot ismerõk szerint az a tény, hogy a cég napokban lemondott ügyvezetõje, fõ tulajdonosa, Kepets András elérhetetlen, nemcsak a sajtó, hanem úgy tûnik, a hitelezõk számára is, nem biztat túl sok jóval. Az sem, hogy Kepets egy hónappal ezelõtt eladta újlipótvárosi lakását, ahová a kiadó be volt jegyezve, valamint 85 alkalmazott több napi illetve heti késéssel kapja meg a fizetését. /áprilisi hír volt/ Az Ulpius mindig az alapító, Kepets András személyéhez kötõdött, õ hozta a stratégiai döntéseket. Maradt néhány tehetséges munkatársa, de nincs olyan team, amely tovább tudná vinni a kiadót – vélekedett az egyik partner.

2014 Decemberében 20-a és 24-között csak az Ulpius boltjaiban 38'000 forintot hagytam, de a Tesco, Alexandra és Libri boltjaiban is elköltöttem vagy kétszer ennyit. A karácsony elötti vásárlások miatt szinte mindenhol tele voltak emberekkel, persze nem mindenki vette tizesével a könyveket, de azért a tíz perces várakozások alatt, azt láttam, hogy az elöttem sorban állók közül is sokan fel kellett váltsák a második 10'000 Forintot. Az üzlet jól ment. Januárban még egy-két alkalommal beugrottam, akkor kevesebb volt a vevö, de de akkor sem kongott a bolt, vásároltak is néhányan.
De ha 2013-ban már 1 milliárd tartozásuk volt, akkor - kérdem én - miért kellett megvárni a decemberi vásárlási hullámot és hova lett az a pénz... Március: Roló le!
Ha egy cég rövid idö alatt elsíkít százmilliókat és aztán hipp-hopp, utolsó milliókat learatva kijelenti, hogy sajna, de "No Money"... miközben éveken keresztül átvág mindenkit aki töle várja a pénzét. Már bocsánat, de nem veszem be, hogy az egész csak szerencsétlen véletlenek sorozata miatt történt.
A zsidó erre mondja, hogy "Ügyes!" Én is ezt mondom.
Hiába, egy jó üzlethez jó szaglás is illik!
Erröl ennyit.

............................................................

Daniel Silvára visszatérve. Amerikában született, ujságirást tanult, késöbb évekig a CNN-nél majd a Közel-Keleten (Egyiptom, Perzsa öböl) dolgozott. Megírva elsö könyvét, az elért siker hatására úgy döntött, hogy föállású íróként folytatja életét.

Számunkra ettöl a pillanattól érdekes.

A sorozat fö karaktere Gabriel Arron a gyilkos, restaurátor és kém. A történetek idöbeni hivatkozáai és idöbeni startpontja a 72-es Mücheni Olimpia (amikor izraeli sportolóat gyilkoltak le és ezt torolta meg a föszereplö.) "Adjatok egy biztos pontot és én kifordítom sarkából a világot." Ez a könyben felhasznált esemény minden egyes történethez "hitelesíti" a bosszú jogosságát.

A részben kitalált másrészt megtörtént cselekményekre alapozott regények szisztematikusan és hatásosan formálják az olvasó gondolatait. A pozitív föszereplö csak kényszerböl, hazaszeretetböl, becsületböl és emberbaráti szeretetböl valamint a helyzet hozta végszükségböl teszi azt amit tennie kell.
Habozás nélkül öl. Nem tehet mást. Ha meg kell tenni és nincs más lehetöség akkor öl. Akkor is öl ha nem akar de mégis muszály. Izrael és a zsidó hatalom érdekében, öl mint egy gép, aki embernek látszik... a szokás hatalma. Egy a sok, világszerte megtalálható zsidó bérgyilkos "hazafi" közül.

Azt gondoljátok, kitalált személy? Persze, hogy az. De a karaktere igazi és mindenütt megtalálható valamilyen néven. Valamelyik országban, Lehet, hogy a szomszédod, lehet az is, hogy a barátod. Sokan vannak? Nem fogod tudni megszámolni öket. Azért ne hidd, hogy mindegyik ilyen költöi lélek, szeretre vágyó ember, mint a történetek föszereplöi. Azt se hidd, hogy a mellékszereplök oly' makulátlanok és összetartók mint a történetek további szereplöi. Idealizált karakterek, kitalált helyzetekben és - természetesen - az igazságban, a jogban és a jövöben hisznek. Mint James Bond, Tarzan, Amerika Kapitány, Superman, Spiderman.... meg én. Meg Te. Meg minden olvasó. Amerikai hazafi, francia, magyar, olasz és angol, ... azonosulni képes egy maximálisan felkészült, mégis esendõ, pozitív karakterrel. Persze a jó gyõz a végén és ott a Happy End is. Majdnem mint egy Daniel Steel regényben - csak ott könnyek folynak, zene szól, szerelem lebeg a térben itt meg a szétfröccsent vér folyik a falon, fegyver ropog és félelem borítja a tájat... (az egész úgy kezdödött, hogy visszaütött.)
A kiadó biztos lehet a sikerben. Egy kis reklám és sokezer ember éli át, látja meg - miközben körömrágva olvassa - önmaga megvalósulását. Az utolsó oldalakon megtudja, hogy a történet csak kitaláció, de nem hiszi el. A következö regény megjelenésével már az elsõ oldalak elolvasása után Gabriel Allonná változik és hüségesen megvédi a hazáját, Izraelt (valamint az egész világot) - és legyözi az alávaló csúnya ellenséget. (Ami igaz az igaz; csúnyák is, ellenségek is)
A sorozat kötetei százezrek, ha nem milliók agyát pucolták fehérre és ültették bele a kötelezö, nagy, zsidó igazságot: Nekik és csak nekik van joguk arra, hogy a világ pörsenéseit, lepucolják. Igazuk van? Is-is.
Megtehetik? MEGTESZIK. Itt olvashatod és el is hiheted: Nincs aki parancsoljon nekik. Mindenhez joguk van, mert mindenhez hozzárendelik a saját világrendszerüket. Ellene nem szólhatsz, mert ök a döntéshozók. Ha elfogadod, akkor megpaskolják a fejed búbját, ha nem akkor puskatussal üthetik szét az állkapcsodat. Nem hiszed? Pedig ez történik nyegyven éve folyamatosan. Ha a könyvet olvasod, tapsolsz és drukkolsz azon, hogy gyözzön. Elfogadod a jogát, hogy így lássa a világot... mert - miközben olvasod - te is így látod. Csak egy a különbség, nekünk nincsenek világszerte kiterjedt gyilkos embereink akik központi parancsra árnyékban gyilkoljanak le bárkit akire rámutat a "fönökség"... Persze Izraelen kivül is vannak egyes fizetett gyilkosok akik megbújva közöttünk, kiszolgálják az adott hatalmi rendszert, de az nem a Mosszad. Amit viszont tudni kell, ott a másik oldal is, öngyilkos hitükkel, fegyvert fogva... - akik szintén ugyanezzel az argumenttel élnek: Jogukban áll ölni mindenkit aki nem veti alá magát az akaratuknak. Allah Akbar. Mi meg itt, európában a kiirtani való hitetlen-gojok.

A történetek jók és ki lehet kapcsolódni bennük... de ugyanakkor sokan (az emberiség nagyobbik része) fel sem fogja, mi történik olvasás közben a saját tudatalattijukban.

A könyvek megvannak a neten, érdemes elolvasni, hogy tanuljunk belöle! Aki odafigyel, az hamar meg fogja érteni, hogy mi magyarok miért nem vagyunk a zsidó eröszakszervezetek (a MOSZAD csak az egyik, léteznek rajta kivül más, az ismeretlenség homályába burkolódzó szervezetek) számottevö ellenfelei, és miként gondolkozik még ma is a zsidók nagy százaléka úgy, ahogy ez a történetekböl tisztán kivetítõdik.
Végiggondolva a helyzetet: - A lehetöség, hogy felszámoljuk ezt a rendszert szinte lehetetlen. A lehetöség, hogy túléljük ezt a rendszert lehetséges.

Mit kell tenned ha megtámadnak? Védekezni.
Melyik a legjobb védekezés?

Képes vagy rá? Képes vagy megtanulni és magadévá tenni, hogy megvédd a családod és a hazád?

Ezért olvasd el a könyveket! Tudni fogod mire képes az ellenfeled... vagy add fel most, ha nincs meg benned az akarat.
A könyvek mondanivalója pontosan ez: Ne lázadj, add fel.


Hoppá: ...olvasva az Ulpius Ház tündöklését és gyalázatos bukását, úgy döntöttem kiteszem nektek letöltésre a könyvek e-változatát... nem miattam ment tönkre a bolt, így elmehetnek a jó édes anyjukba a "jajj ezt nem tehetem meg, mert pénzt veszítenek" meséikkel...
Innen letölthetök az eddigi Silva könyvek. (Vagy a letöltések alatt!)
(csak azért, hogy ne keressétek én már összeszedtem nektek!)


Hozzászólások

9 #1 postaimre
- 2015-10-02 16:54
Tetszik a stílusod, de ezt tudod. Ami nem tetszik, hogy már megent ezek a zsidók a téma és persze csak a szokásos, pedig én nem te vagyok és viszont, de mintha...kik is vagyunk? naszóval, a "sajtósok" magasabb beosztásában ügynökök dógoznak, ezt most leplezték le többen magukkal kapcsolatban. Mossad? Ammeg mi? Csõdbe hajtott könyvker? Ez azt jelenti, hogy sok kifizetetlen szerzõ...és kiskereskedés, meg nyomda? Akkor helyben vagyunk. Állami zsidó-maffia. Én lázadó típus vagyok, de egy mossadossal nem húznék újat! Minek, ha az össze likvidálható és persze likvidálandó is.
10 #2 spartakusz
- 2015-10-25 14:00
szevasztok!

Tanulságos dolgokat írtál le GERRY - csak azt nem értem - ha óvsz és figyelmeztet az írásod a veszélyre , hogy agyat mos miért reklámozod? Talán növeled - növelni akarod azok táborát akik azok legyenek - agy-mosott vezethetõ biorobotok? Nem egyszerûbb Imre egyszerû megfogalmazása és még persze sokaknak - és az üzenet - ismétlem:
"...ha nem ölöd meg halálos ellenséged az gyilkol le téged..."
Szóval és befejezésül nekünk készülni kell fizikálisan és szellemileg erre a harcra - 9323elitélt - hiányolja a fegyvert - nem tudja a PESTI SRÁCOKNAK SEM VOLT - SZEREZTEK MAGUKNAK - HÁT AKKOR MI A KÉRDÉS - TELE VAGYUNK FEGYVEREKKEL!

id. Kiss László
ui: 59 éves késéssel itt vannak az amerikaiak és nem gyalog!
2 #3 gerry
- 2015-10-27 10:56
Spari - pontosan ezért kell elolvasnod! Meg kell érteni a másik észjárását, akkor leszel képes ellene védekezni illetve legyõzni. Másként ez nem megy. A könyv és az írás hatalmát mar átvették és terjesztik. Ha nem kapja meg az útmutatót aki megveszi és olvassa, akkor erõs a befolyás. Ezt az útmutatót próbálom megadni - mielõtt valaki belekezd a törtönetekbe... Miért ilyenek a zsidók.

Nehogy azt hidd, hogy nagy a különbség... A hajtóerõ azonos. A megbocsátás képessége már nem.
Náluk a szemet szemért hozzáállás (ahogy az Iszlám népeknél is) sokkal dominánsabb mint a "puhány" magyaroknál (meg a hozzánk hasonló embereknél.)

Ha nem akarod elolvasni - az ugyanaz mint amikor a Strucc bedugja a fejét a homokba.

"...ha nem ölöd meg halálos ellenséged az gyilkol le téged..."

Biztos vagy benne, hogy ezt kell tenni?

Akkor megkérdezem tõled; - hol fogod meghúzni a határt, ahol már nincs "ellenség"

A másik pedig az - hogy vérgõzös fejjel nekimenni a veled szemben álló és felkészültebb "ellenségnek" (nem túl tág fogalom?), amikor az a bizonyos ellenség hideg fejjel fog rád várni, nem tünik a legésszerübb megoldásnak.

Ottonak ott van fegyvere - a védikus flilozófia majd megvédi...
:)

Imre - remélem letöltötted a regényeket!?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
19,316 egyedi látogató