Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek a weboldalon. Köszönöm, hogy belátogattál a birtokomra. Gerry

Clifford D. Simak - A város

Clifford D. Simak - A városA cím által jegyzet könyv egyik kedvenc fantasztikus regényem a mai napig.
Könyv formában ugyan nem tudtam újra megszerezni (sok másikat viszont igen,) de PDF formában sikerült újra felkajtatnom! Rendezgetve az "e-könyvtáramat", elém került...

Persze rögtön bele is "lapoztam" és egy ültõ helyemben elolvastam az elsö mondát.

Meglepetésemre, mai szemmel egész más értelmet kapott a bevezetõ történet és arra gondoltam, ez - talán - titeket is érdekelni fog.


A harmadik - Daniel Silva

GondolatokDecemberben megvettem egy általam eddig nem ismert író nyolc könyvét.
Valamikor ez év májusában érkeztem el a sorozathoz, elötte Stephen King és más nyalánkságok voltak müsoron.
Miután a New York Times bestsellerlistáján a legnépszerübb szerzö, így érdekelt, miröl és hogy ír.
Eddig megjelent politikai-akció-krimi regényei magyarul:


A második, avagy "A huszonnyolc év után kicsorduló könnyek"

KultúraA csodákra nincs magyarázat. Ha lenne, nem volnának csodák. Akik ott lehettek 1987-ben a musical-irodalom legnagyszerûbb remeke, A nyomorultak szabadtéri világpremierjén, azok lelkében mindmáig elevenen él e Szinetár Miklós rendezte monumentális, mérhetetlenül tiszta és erõteljes elõadás emléke, amelyet egyetlen azóta látott változat sem volt képes fölülírni.

Az elsö...

GondolatokHetek óta gondolkozom, mivel kezdjem a blogomat. Még soha nem volt blogom - sokáig azt se tudtam eszik vagy isszák és föleg kinek hiányozna az okoskodásom - vagy a hülyeségeim. Imre oldalán azt vállaltam, hogy segítek neki. Ezt a feladatot éveken keresztül végeztem - jól vagy rosszul. Kaptam hideget is meleget is. Ahogy most kinéz a dolog, lassan itt az ideje a cserének. Amikor Enid ötletének hatására elterveztük ezt az új felületet - a technikai része miatt teljes erövel vetettem bele magam és hipp-hopp el is készült néhány hét alatt.
Persze nem egyedül követtem el, hanem Pitkint nyúzva - merö lustaságból is, hogy ne mindent nekem kelljen elkészíteni (kétszer annyi idö alatt mint Pitkin ráfordított órái - ami azért kitett jónéhány estét, miközben a Skype-on üvöltöztünk /baráti vita/, hogy mi kell meg mi nem a bloghoz).
Müködik, kis javításokon dolgozom, de közben folyamatosan irritál, hogy nincs egetrengetö mondanivalóm... Ma viszont, végre történt valami...
Generálási idő: 0.18 másodperc
19,955 egyedi látogató